1992

Seguint les arrels familiars

Joan Castellà bé de família pagesa i s’ha dedicat a fer agricultura ecològica des de 1992, sent una part activa del sector. Va ser dels pioners a Catalunya en consolidar un sistema de servei a domicili de caixes de verdura i fruita i ha proveït de verdura la botiga durant aquests anys. Ara va passant el relleu al seu fill Nil.

Un relleu generacional en l'hort i la cuina

Nil des de petit ha anat a l’hort amb el seu pare i té curiositat. Va estudiar cuina i alimentació conscient a IVATENA (Institut Valencià de Teràpies Naturals), i agricultura a l’Escola Agrària d’Amposta, a més d’altres formacions i cursos monogràfics tant de cuina com d’agricultura. Sempre està a punt per aplicar novetats en els seus àmbits de treball que són l’hort i l’obrador.

Passió per la salut i l'alimentació conscient

Isaura, interessada en l’alimentació i en la cuina, va estudiar dietètica naturista i oriental al centre IFS Roger de Llúria de Barcelona amb Olga Cuevas i biococina i alimentació conscient a l’escola Thuban de Madrid, a més d’altres cursos monogràfics. Té interès en la salut i en les plantes medicinals. Es dedica des de fa molt temps a atendre els clients de la botiga i del bar.

Ens centrem en l'alimentació i les persones

Belinda, interessada en l’alimentació i en les persones, també ha estudiat a l’IFS Roger de Llúria, vinculada des de fa temps al món natural i de la restauració, és la última incorporació a l’equip de la botiga.