Ekobo és un projecte familiar que va néixer al 2006. Ens movem en l’àmbit de l’alimentació ecològica, produint i venent verdura ecològica directament al consumidor

Ekobo és un projecte familiar

Ekobo és un projecte familiar que va néixer el 2006, però l’entorn i els seus creadors ja es movien en l’àmbit de l’alimentació ecològica des de feia anys, produint i venent verdura ecològica directament al consumidor. Poc a poc, s’ha anat ampliant, i actualment consta de tres branques: botiga, bar i obrador.

A la botiga podeu trobar alimentació ecològica certificada, tant producte fresc: verdura, fruita, pa, carn... com producte envasat de tot tipus: galetes, cereals, begudes vegetals, cafès i xocolates de comerç just, productes macrobiòtics, infusions, i algunes coses a granel. També tenim un apartat de cosmètica i neteja on trobareu sabons, cremes, detergents... alguns d’aquests articles també a granel.

Tenim productes de moltes marques però intentem també donar suport als productors locals i de proximitat. I si no podeu venir també us ho podem portar a casa.

Al bar no només podeu prendre un cafè o una infusió, sinó que també tenim batuts i sucs naturals fets al moment i de prensió en fred, de fruita i/o verdura. Els nostres sucs verds estan boníssims!

A l’obrador elaborem algunes coses que podreu comprar a la botiga o bé degustar-les al bar; el pastís crudivegà de xocolata o la nostra versió de kimchi són productes estrella.

A la nostra finca, situada entre Amposta i La Ràpita, produïm verdures, brots d’amanida, xiles... d’agricultura ecològica certificada pel CCPAE i des de 2020 també per l’aval BioSuisse. Intentem preservar el medi ambient i la biodiversitat. Cultivem algunes varietats antigues de verdures, com ara les tomates. Recentment hem començat a treballar amb alguns fruiters com ara plàtans.